Onze doelstelling

In elk dorp, gemeente of stad, kortom overal in Vlaanderen vind je ze: groepjes van jongeren die samen een goede band en een band vormen. Ze Treffen elkaar in een kelder, op zolder, één of andere kippenstal, garage of schuurtje. Met hart en ziel geven zij zich over aan hun grote passie: samen muziek maken en een band vormen. De liefde voor hun muziek is puur, onbevangen, zuiver op de graad en recht uit het hart.

Vospop is een festival op maat van jongeren, voor en door jongeren

Dit is kunst met een grote K, recht uit de buik... omdat over de echtheid ervan niet te twisten valt.

Duizenden jongeren in Vlaanderen ontmoeten elkaar op deze manier, eerlijk en onbevangen. Ze snakken om te mogen optreden in een jeugdhuis, een jongerencafé of zomerterrasje.

Het zijn geen professionals, maar hun dromen zijn er niet minder om. In 2005 werd op onze KAJ-terreinen voor het eerst "Vospop" georganiseerd. Vospop is een festival op maat van jongeren, voor en door jongeren.

Een free test podium festival dat zich als een cultureel jongerenevenement verder wil ontwikkelen. Vospop heeft zich tot doel gesteld om nieuwe, startende groepen en bands de kans aan te bieden om te kunnen optreden in optimale omstandigheden in een heuse "festivalites sfeer".

Eénmaal gebeten door onze festivalmicrobe zal Vospop u in de toekomst blijven bekoren. Namens KAJ en het gehele Vospopteam heten we u van harte welkom.

Vospop organisatie

Vospop editie 2023
25 maart
Vostert - Bree
Bezoek ons op Facebook
X


-->